Régóta ilyen korban élünk, csak épp a hajnali letartóztatások hiányoztak- Konc Zsuzsa

Az énekesnőnek nem csak a divat ismerős tinédzserkorából is, hanem a rendőrautó is a ház előtt.

“A helyzet, amiben élünk, túl a világjárványon, nagyon deja vu érzetet kelt bennem… Hogy ezt már láttam egyszer… Említetted az előbb a rémhírterjesztésért lefogott vidéki férfi esetét, amit különben az illető a Facebookon írt, ezért aztán jogilag sem értelmezhető simán a dolog, de hogy elég félelemkeltő – az biztos. Volt már ilyen. Mint nő, arra gondolok, hogy nincs új a nap alatt és hogy jé magas platformos cipőt is hordtam már tinédzser koromban… Így aztán ez a rendőrautó a ház előtt sem újdonság, ezeket láttuk már, és ezek mind pontosan ugyanolyanok, amilyeneket annak idején távolról figyeltünk, és némelyikükről megjegyzések is születtek dalokban.

már elég régóta ilyen korban élünk, csak épp a hajnali letartóztatások hiányoztak… szóval nem volt ennyire nyílt, csak eddig nem volt róla – úgymond – papírunk.

Az énekesnő ezzel együtt úgy látja, hogy az internet könnyen lehet a féligazságok és nyilvánvaló hazugságok terepe, és emlékeztet, hogy a jelenlegi helyzet megoldásán nálunk sokkal okosabb emberek fáradoznak,
és hogy az nem rendelet lesz, az biztos.
– tette hozzá. A tömegrendezvények betiltása természetesen Koncz Zsuzsát is érzékenyen érintette, meg sem merte számolni, hány koncertje maradt el emiatt, de októberi koncertjét már, úgy reméli, megtarthatják, amire egy új, eddig nem hallott dalt is szeretne összehozni.

Forrás 24.hu Hírklikk